Tuotteet

Metsäsanomat.fi

Metsäsanomat.fi on vuonna 2023 perustettu verkkopalvelu, joka kokoaa yhteen metsäalan uutiset, tutkimukset, tiedotteet sekä työpaikat. Palvelu on suunniteltu kokoamaan metsäalan tärkeimmät tiedot yhteen paikkaan ja tarjoamaan ajankohtaista ja arvokasta tietoa metsänomistajille, metsäalan ammattilaisille ja muille alasta kiinnostuneille.

Tarkoituksemme on tuoda nämä uutiset yhteen paikkaan helpottaaksemme käyttäjiemme pääsyä laajaan ja ajankohtaiseen metsäaiheisten uutisten kirjoon. Samalla toivomme, että voimme auttaa näitä lähteitä tavoittamaan uusia lukijoita ja laajentamaan heidän lukijakuntaansa.

Puulle ostaja -palvelu

Olemme lanseeraaneet metsäsanomat.fi -sivun alle puulle ostaja -palvelun, joka kokoaa yhteen Suomen puunostajat. Palvelun tavoitteena on tehostaa puukauppaa ja helpottaa myyjien sekä ostajien välistä yhteydenottoa. Tavoitteenamme on tarjota puunmyyjille yksinkertainen ja keskitetty tapa löytää puunostajat helposti yhdestä paikasta.

Puulle ostaja -palvelun kumppaniyhtiöt

Kumppanimme

Nettimetsä.fi

Nettimetsä.fi on julkinen metsätilojen markkinapaikka. Metsätilojen lisäksi myynti-ilmoituksia voi tehdä myös tonteista sekä yhteismetsäosuuksista. Nettimetsän missiona on tehostaa metsätilamarkkinoita tarjoamalla kaikille ilmaisen metsätilojen myyntiin tarkoitetun alustan.

Visionamme on olla Suomen suurin metsätilojen markkinapaikka. Haluamme, että metsän myyjä saa sivultamme kaiken tarvittavan informaation liittyen metsätilan myyntiin. Metsän myyjä pystyy näin löytämään oikean palveluntarjoajan tai myymään metsänsä itse alustalla.