Mikä on Jesa Group Oy?

Jesa Group Oy

Yhteinen intohimomme on metsäala

Mitä syntyy kun sekoitetaan yhteen metsätieteitä, kauppatieteitä ja tietojenkäsittelytieteitä? Tähän mennessä kokemuksiemme mukaan siitä syntyy ainakin tuhat ideaa, joita toteutamme Jesa Group Oy:ssä intohimoisesti.

Asiantuntijapalveluiden toimittaminen on tuttu konsepti. Meillä on osaaminen ja teillä on käynnissä määräaikainen projekti tai jokin muu ulkoistettava työtehtävä. Anna meidän auttaa tällaisessa tilanteessa ja luota projektisi meidän osaaviin käsiimme.

Silloin kun Jesa Group Oy ei ole kiinni asiakkaan projekteissa, me rakennamme ja lanseeraamme metsäalalle jotain uutta, joka palvelee metsänomistajia, metsäasiantuntijoita tai muuten vain alasta kiinnostuneita henkilöitä. Valmiit tuotteemme löydät nettisivuiltamme. 

Jesa Group Oy toimittaa asiantuntijapalveluita ja tuotteita metsäalalle, jonka kehittämiselle haluamme antaa intohimolla oman panostuksemme.

Eetu Dahl

Hallituksen puheenjohtaja

Sähköpostiosoite

eetu.dahl@jesa.fi

Meidän tarinamme

Miten Jesa Group Oy syntyi?

Jaakko Hekkala

Yrittäjä
Metsätieteiden maisteri
Kauppatieteiden ylioppilas

Eetu Dahl

Yrittäjä
Metsätieteiden maisteri
Kestävien teknologioiden ylioppilas

2023

Starttausvuosi

Kun olimme valmistuneet metsätieteiden maisteriksi vuonna 2023 Joensuusta, meillä oli paljon annettavaa suomalaiselle metsäalalle. Yrittäjiksi ryhtyminen ei ollut sattuman kauppaa, sillä olimme hankkineet vastaavaa kokemusta jo opiskelujen aikana, kun ideoimme ja perustimme Joensuuhun Metsäopiskelijoiden OsuusMetsän vuonna 2021. Nykyään OsuusMetsä on yksi nopeimiten kasvavista metsäalan osuuskunnista ja se on merkittävä metsäalan opiskelijoiden työllistäjä Joensuussa.

Koimme oman osakeyhtiön perustamisen parhaimmaksi tavaksi jalkauttaa oma jälkemme suomalaiselle metsäalalle ja yhtiön nimissä on tällä hetkellä kaksi suomalaista metsäalaa palvelevaa verkkotunnusta, jotka ovat ensimmäiset verkkotuotteemme. Verkkotuotteiden kehittämisen lisäksi tuotamme metsäalan asiantuntijapalveluita yrityksille sekä yksityisille henkilöille.

Miksi valita Jesa Group Oy?

Kolme syytä siihen, miksi valita meidät yhteistyökumppaniksi

Laatu

Asiakas on meille ykkönen. Takaamme asiakkaillemme aina laadukkaan palvelun.

Joustavuus

Tarjoamme nopean ja joustavan palvelun asiakkaan tarpeisiin.

Kolme kovaa osaajaa

Jesa Group Oy on sekoitus metsätieteitä, kauppatieteitä sekä tietojenkäsittelytieteitä.